Van Dijk, Galatasaray'ın kapısından dönmüş!

Virgil Van Dijk
Spor Toto Süper Lig'de 23. şampiyonluk için mücadele veren Galatasaray'da geçmişle ilgili inanılmaz bir haber ortaya çıktı. Şu anda dünyanın en iyi stoperi olarak gösterilen ve Liverpool forması giyen Virgil Van Dijk'ın Galatasaray'ın kapısından döndüğü ortaya çıktı. 

Haber Global programında konuşan Uğur Karakullukçu, Van Dijk'in Galatasaray'ın kapısından döndüğünü açıkladı. Karakullukçu, "Virgil Van Dijk, Celtic'te oynarken Galatasaray fiyatını soruyor. 10 milyon euro diyolar o dönem. Oyuncu içeride de çok beğeniliyor ama 'ulan stopere 10 milyon euro verirsek bizi öldürürler' gibi bir mantaliteyle olmuyor o iş, teklif götürmüyorlar. 'Tamam veriyorum' deselerdi, Van Dijk Galatasaray'a gelebilirdi" sözlerini söyledi. 


Daha önce de Galatasaray'ın Dortmund'un yıldızı Erling Haaland ve Juventus'un yıldızı Pablo Dybala'yı elinden kaçırdığı ortaya çıkmıştı. Sarı-kırmızılılarda bu transferlerin gerçekleştirilmemesi nedeniyle büyük bir pişmanlık yaşanıyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0