Zidane'ın veliahtına yakın takip!

Liglerin ertelenmesinin ardından Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim yeni sezon öncesindeki yol haritasını belirlemeye çalışıyor. Kurmaylarıyla telekonferans yoluyla görüşmeler yapan deneyimli teknik adam scout ekibiyle daha önce yaptığı toplantıda dikkat çeken oyuncuları kendisi izliyor. Terim'in scouting sistemi üzerinden UEFA Gençlik Ligi maçlarını takip ettiği ve bazı isimleri listesine yazdığı iddia edildi.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Koronavirüs salgını nedeniyle Süper Lig'in ertelenmesi ve 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağının gelmesinin ardından Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim gece gündüz WyScout sistemi üzerinden oyuncu izliyor. Her gün en azından bir oyuncuyu scout ekibinin önüne koyan ve bilgi alınmasını isteyen Terim dün de bu sezon UEFA Gençlik Ligi'nde yer alan U19 takımlarının birbirleri arasında oynadığı maçları izlediği bildirildi. Terim'in bu maçlarda gözüne çarpan isminse PSG'nin U19 takımında forma giyen Adil Aouchiche olduğu bildirildi. Tecrübeli teknik direktöre göre, Zinedine Zidane gibi Cezayir asıllı bir Fransız olan ve aynı zamanda 10 numara oynayan Adil geleceğin yıldızları arasında yer alabilir. Fatih Terim, almaları zor olsa da 15 Temmuz'da 18 yaşına girecek oyuncu için PSG ve ailesi ile temas kurulmasını istedi. Şimdiden piyasa değeri 5-6 milyon Euro olan Adil Aouchiche Galatasaray tüm şartlarını zorlayacak.

Fransız deviyle bir yıllık profesyonel sözleşme imzalayan Adil Aouchiche'nin, geleceğiyle ilgili nasıl bir karar vereceği merakla bekleniyor. Galatasaray da Cezayir asıllı 10 numaranın geleceğinde söz sahibi olmak istiyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0