3 oyuncuya karşılık Jesse Sekidika!

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Emre Kılınç, Mert Hakan Yandaş ve Erdoğan Yeşilyurt'u renklerine bağlamaya hazırlanan Galatasaray, ilişkilerinin bozulmaması adına da Sivasspor'a ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Jesse Sekidika'yı gönderecek. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray sezon sonunda Sivasspor ile oldukça karlı bir alışveriş gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Yeni sezon öncesi transfer operasyonunu erkenden gerçekleştiren Galatasaray, bu sezon gösterdikleri performansla Sivasspor'u zirveye taşıyan 3 oyuncu ile önprotokol yaparak işini sağlama aldı. Bu operasyondan eli boş çıkmak istemeyen Yiğidolar her ne kadar 23 yaşındaki Nijeryalının bonservisini istese de, Galatasaray yönetimi 3 oyuncunun transfer operasyonu tamamlanmadan Sekidika'nın bedelsiz olarak ayrılmasına izin vermeyecek. 

Teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda yeni sezonda tecrübe kazanması ve sürekli oynaması için Süper Lig'den bir takıma kiralanması beklenen Jesse Sekidika için Sivasspor'un istekli olması Galatasaray'da planları değiştirdi. 3 oyuncunun kadroya katılmasının ardından Sivasspor'la olan ilişkilerin bozulmamasına dikkat etmek isteyen yönetim, Nijeryalı oyuncunun Sivasspor'a gönderilmesine de sıcak bakıyor. 

Hatırlanacağı üzere Galatasaray, devre arasında Mert Hakan ve Emre Kılınç’ı bonservis bedeli ödeyerek almak istemiş ancak Sivasspor yönetimi şampiyonluk yarışında oldukları gerekçesiyle bu transfere izin vermemişti. Sarı-Kırmızılılar da bu gelişme üzerine sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan 2 oyuncuyla da önprotokol imzalamıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0