Adil Aouchiche'den Galatasaray'a iyi haber!

Adil Aouchiche
Koronavirüs nedeniyle liglere ara verilmiş olsa da Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Sarı-kırmızılıların gündeminde olan Paris Saint Germain'in genç yıldızı Adil Aouchiche, PSG'nin sözleşme yenileme teklifini reddetti. Bu gelişme transfer çalışmalarını hızlandırdı. 

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in bir süredir yakından takip ettiği oyuncuların başında gelen Adil Aouchiche, Fransa'da gündem oldu. Foot Mercato, İmparator'un genç oyuncuyla yakında ilgilendiğini yazdı. 15 Temmuz'da 18 yaşına girecek olan Adil'in beklediği teklifi alamaması nedeniyle PSG'nin sözleşme yenileme önerisini reddettiğini açıkladı.

OLUMLU SCOUT RAPORU ETKİLİ OLDU
Galatasaray'ın ilgisinin oyun sitili olarak Zidane'a benzetilen oyuncunun fiyatının artmasına neden olduğu yorumu yapıldı. Sarı-kırmızılı yönetimin, yeni bir hamle yapmaya hazırlandığı da bildirildi. Son dönemde geleceğe yatırım yapmak isteyen Terim, Cezayir asıllı Fransız futbolcunun üzerinde yoğunlaşırken bunda gelen olumlu scout raporunun da etkili olduğu bildirildi.

Cezayir asıllı Fransız oyuncuyla ilgili bir değerlendirme kaleme alan Total Football Analysis'den Daryl Gouilard, "Güçlü ve gelişime açık bir on numara... Takım arkadaşlarını oyuna sokmak için sahte dokuz numara rolü de üstlenebilir" dedi. Fransız spor adamı ayrıca, "Topu almak için iyi pozisyon alır. Rakibin kafasını karıştırır. Teknik bir oyuncu" ifadesini kullandı. Bu özellikler Terim'i oldukça etkiledi.

SÖZLEŞMESİ SONA ERİYOR
Öte yandan oyuncunun Fransız ekibiyle olan sözleşmesinin sezon sonunda bitecek olması, sarı-kırmızılılara bu transferi cazip kılan bir diğer etken oldu. Bu sezon toplamda 7 kez PSG forması giyen 17 yaşındaki 10 numara, 2 gol, 2 asist üretti. Bu gollerden birisini de UEFA Gençlik Ligi'nde Galatasaray'a karşı kaydetti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0