Anderlecht, Ryan Babel'e talip!

Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna kattığı ancak gösterdiği performans nedeniyle devre arasında Ajax'a kiralanan Ryan Babel'e Belçika'dan talip çıktı. Hollandalı futbolcuyla Anderlecht'in ilgilendiği iddia ediliyor. 

Sezon başında Fulham'dan bedelsiz olarak transfer edilen fakat gösterdiği performansla sınıfta kalan ve devre arasında ülkesinden Ajax'a kiralanan Ryan Babel ile yolların ayrılması gündemde. Galatasaray, Hollandalı futbolcuyu takımdan göndermek isterken talip de çıktı. Voetbalkrant'ın haberine göre; Chadli ve Pjaca ile sezon sonunda yollarını ayıracak olan Anderlecht yeni sezon öncesinde Ryan Babel ile ilgileniyor. Belçika ekibi transfer için Hollandalı oyuncunun menajeriyle görüşüyor. Galatasaray'ın da Babel'i göndermek istediği ifade edildi.  


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0