Ann Wauters'tan koronavirüs açıklaması!

Galatasaray kadın basketbol takımında iki sezon forma giyen Belçika kadın basketbolunun efsanevi isimlerinden Ann Wauters yaptığı açıklamada yeni nesil koronavirüs salgınına yakalandığını ve zorlu bir periyodu geride bıraktığını açıkladı. 

Kortrijk'ta hastanede testinin pozitif çıktığını ve sonrasında karantina için evine gittiğini belirten Ann Wauters, tat ve koku alma duygusunu kaybettiğini sık sık başının dönmesi nedeniyle merdivenlerden inip çıkamadığını anlattı. 39 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz hafta uygulanan corona virüs testinin pozitif çıktığını açıklarken, süreçle ilgili olarak da "Güçlü bir vücuda sahip olduğumu düşünüyordum ama virüs beni gerçekten etkisi altına aldı. Hastalığı yaşamamış biri için oldukça ürkütücüydü. Bu nedenle gençlere veya güçlü olduğunu düşünen kişilere bir mesajım var ki bununla hepimiz karşı karşıyayız ve daha fazla yayılmayı önlemek adına koronavirüs ile mücadelede birleşmeliyiz. Lütfen evde kalın, kurallara uyun ve birbirinize dikkat edin." açıklamalarında bulundu.

Galatasaray'daki en son gelişmeleri kaçırmamak için tıklayın!
Basketbol gündemindeki son gelişmeler için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0