Balotelli için çarpıcı iddia!

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sonrasında kadrosunda yeni bir yapılanmaya gidecek olan Galatasaray'da yeni sezon için transfer iddiaları bitmek bilmiyor. Koronavirüs nedeniyle kadrodaki yıldız isimlerin maaşında önemli bir ölçüde indirime gitmeye hazırlanan Galatasaray'da takımın yıldız forveti Radamel Falcao'nun alternatifi olarak Mario Balotelli'nin olduğu ve ilk görüşmenin olumlu geçtiği iddia edildi! 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; sezon sonunda Brescia'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Mario Baloteli'nin yeni sezondaki durağı Galatasaray olabilir. Maaşında indirim istenen Radamel Falcao'nun bunu kabul etmeyerek sezon sonunda takımdan ayrılması halinde İtalyan yıldız ilk seçenek haline geldi. Sarı-kırmızılılarla, 29 yaşındaki futbolcu arasındaki görüşmenin detayları ortaya çıktı. Kulüp başkanıyla arasının açık olduğu bilinen ve ayrılması beklenen Balotelli için oyuncunun menajeri Raiola kulüp ararken, dünyaca ünlü menajer 29 yaşındaki İtalyan oyuncuyu Galatasaray' a önerdi. Yüksek ücret yerine daha çok mutlu olacağı ve sevileceği bir atmosferde olmak isteyen Balotelli için teknik direktör Fatih Terim'in onayı doğrultusunda ilk görüşmeyi yapan takım menajeri Şükrü Hanedar oyuncunun şartlarını sordu. Raiola'nın oyuncusu için Galatasaray'a gönderdiği sözleşme taslağında, İtalyan yıldızın yıllık 1.5 milyon euro garanti parayı kabul ettiği ve Şampiyonlar Ligi için performans bonusu talep ettiğini bildirdi. 

Huzur arayan Balotelli'nin para dışında bir isteği daha var. Türkiye'yi seçmesindeki en büyük neden ırkçılığın olmaması.. Ama özellikle Avrupa maçlarında ırkçı bir tutum olursa ve kendisi de buna tepki verirse kulüp tarafından suçlanmak değil, desteklenmek istiyor. Bunun alacağı paradan çok daha önemli olduğu menajeri Raiola tarafından vurgulandı. Galatasaray ile Balotelli arasındaki görüşmeleri doğrulayan İtalyan muhabir Nicolo Schira, sarı-kırmızılı takımın, 2+1 yıllık bir sözleşme teklifinde bulunmaya hazır olduğunu açıklamıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0