Bonaventura transferine Koronavirüs engeli!

Galatasaray'ın transfer hamlesine Koronavirüs engeli...  Yönetim, Milan’la sözleşmesi bitecek olan Giacomo Bonaventura’nın menajeriyle Ocak ayında görüştü. Mart ayında İtalya'da yapılması planlanan zirve ise Koronavirüs salgını nedeniyle iptal oldu.

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; Yeni sezonun transfer planlamasına ocak ayında resmen start veren Galatasaray'la ilgili flaş gelişme ortaya çıktı... Sözleşmesi sezon sonu bitecek isimleri Giacomo Bonaventura'nın menajeriyle temasa geçildiği öğrenildi. Yapılan telefon görüşmesinin ardından tarafların mart ayında Milano'da bir araya gelmek üzere randevulaştığı belirlendi. 

Ancak Koronavirüs bu görüşmeye engel oldu. Avrupa'da başta İtalya olmak üzere tüm dünyayı etkisi altına alan coronavirüs kabusu nedeniyle bu kritik görüşme gerçekleştirilemedi. Alınan bilgilere göre bu zirve yapılsaydı ve olumlu geçseydi Bonaventura'nın menajeri Mayıs ayı başında İstanbul'a gelecekti.

SALGIN SONRASI TEKRAR HAREKETE GEÇİLECEK
Galatasaray yönetimi her şeyin normale dönmesinin ardından transfer için yeni bir hamle yapacak. Orta alanın ortasında görev yapan Bonaventura ile Avrupa'nın birçok önemli kulübünün ilgilendiği de ifade ediliyor. 

30 yaşındaki futbolcu 13 kez İtalya formasını terletti. Milan formasıyla bu sezon Serie A'da 17 maça çıkan Giacomo Bonaventura 2 gol attı. İtalyan yıldız 8 ve 10 numara pozisyonlarında oynuyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0