Delaney: Ergin Ataman beni Galatasaray’a istedi.

Malcolm Delaney
Turkish Airlines EuroLeague'de Barcelona forması giyen Malcolm Delaney, Bayern Münih'ten ayrıldığı dönemde Galatasaray ile görüştüğünü açıkladı. Delaney o dönem Ergin Ataman'ın kendisini Galatasaray'a getirmek için uğraştığını ifade etti. 

Barcelona'nın yıldız ismi Malcolm Delaney, Eurohoops'un Instagram hesabından açıklamalarda bulundu. Yıldız oyuncu, Bayern Münih forması giydiği dönemde Ergin Ataman’ın kendisini Türk pasaportuyla Galatasaray'a getirmeye çalıştığını söyledi. O dönem Olympiakos ve Lokomotiv Kuban’dan da teklifler aldığını söyleyen Delaney, ilk tercihinin de Galatasaray olduğunu belirtirken Ergin Ataman’ın guardları kullanış şeklini beğendiğini ifade etti.

Amerikalı yıldız, Galatasaray'a transferin tamamlanmamasının sebebi olarak ise sarı-kırmızılıların teklifinin kesin olmadığını ve kendisine önce yönetim kurulundan izin almaları gerektiği söylediğini belirtti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0