Emre Kılınç: Galatasaray benim içimde bir ukde..

Bu sezon gösterdiği performansla Süper Lig'e damgasını vuran ve Sivasspor'un zirve yarışında olmasında büyük rol oynayan Emre Kılınç için Galatasaray iddiaları devam ederken, başarılı oyuncu gazeteci Haldun Domaç'a özel açıklamalarda bulundu. 25 yaşındaki başarılı oyuncu 2013 yılında Galatasaray ile anlaştığını ancak transferin son anda iptal olduğunu anlatırken, transfer ihtimaline dair kullandığı cümlelerle dikkat çekti.

TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK KULÜBÜ GALATASARAY
Boluspor'da oynarken kulüptekiler beni aradı ve "Senin için Galatasaray ile anlaştık." dediler. O zamanlar gencim, hedeflerim var. Hala aynı hedeflerim var. Türkiye'nin en büyük kulübü Galatasaray.. Bende yöneticilere "Siz eğer anlaştıysanız giderim, benim için zevk." diye cevap verdim. Bolu'dan dönerken Cenk Ergün ve bir yöneticiyle Sapanca'da görüştük. Maddi konuları konuşmak olarak değil, tanışma açısından bir görüşmemiz oldu. Bir kaç gün sonra Bolu'ya gittim, sözleşmemi feshetmeye. Kulübe gittim "Başkan transferden vazgeçti." dediler. Tam içeriğini bilmiyorum ama para ve 2 tane kiralık oyuncu konusunda son anda anlaşma sağlanamadı. Anlaşmanın üzerine başkan yanlış hatırlamıyorsam biraz daha para istemiş. Galatasaray ile anlaşamayınca dönüşte sinirlenip beni Gençlerbirliği'ne satmış. Başkanın o zamanki planı benim gitmem. Nereye gidersem gideyim, yeter ki gideyim. Ben de onlarla anlaşamadım. Nasip değilmiş. 

GALATASARAY'A GİDEMEMEK İÇİMDE BİR UKDE
O zamanlardan beri içimde hep ukdedir Galatasaray. Sonuçta o zamanlar çok gençtim, Galatasaray beni istiyor. O dönem kadroda Wesley Sneijder, Didier Drogba falan vardı. Düşünün, o adamlarla birlikte antrenmanlara çıkacaktım. Onların yanında bulunmak büyük bir şans olacaktı. O yaştaki bir genç için herkes hayal edebiliyordur en azından.. Çok genç bir oyuncusunuz Galatasaray gibi bir kulüp sizi istiyor ve takım arkadaşlarınız Sneijder ile Drogba olacak. Ben o zamanlar bunu yaşayacaktım ama yaşayamadım. 

BENİM İÇİN ŞUAN EN DOĞRU ZAMAN
Ben hayatımdaki yaşadığım şeylerden pişman değilim. Keşke olsaydı, Galatasaray'a gidebilseydim dedim, bu yalan değil. Sonuçta şuan buradayım. Belki o zamanlar gitsem, çok genç yaşta o kadar kaliteli bir kadronun içerisinde şans bulmam gerçekten zordu. Benim kendimi geliştirmem açısından artıları yada eksileri de olabilirdi. Hedefledikleri kariyeri gerçekleştiremeyen çok futbolcu oldu. Benim açımdan şuan en doğru zaman.. Sezon sona erdiğinde 3.5 senedir Süper Lig oynuyorum ve daha tecrübeli, belli bir seviyeye ulaşmış olarak gitmek daha iyi olabilir. 

GALATASARAY MAÇINDA KENDİMİZİ ACİZ HİSSETTİK
Şampiyonluk rakiplerimiz arasında en güçlü aday olarak Galatasaray'ı söyleyebilirim. Ligler iptal olmadan önce içeride Galatasaray ile oynamıştık. Biz o maça inanılmaz iyi bir şekilde başladık, ben ilk yarıda yedektim. Sonradan maça ortak oldular ve inanılmaz bir şekilde ağırlıklarını koydular. Ben sonradan oyuna girdim, takım arkadaşlarımla kendimizi aciz hissettik. Saha içerisinde öyle bir yayıldılar, oyuna üstünlüklerini koydular. Tamam bizim de bulduğumuz pozisyonlar oldu ancak bizi çok zorladılar. En güçlü rakip olarak Galatasaray'ı söyleyebilirim. Geçen sene 8 puan geriden gelip şampiyon oldular. Bu tecrübe olarak, baştaki hocadan tutun yönetime ve futbolculara kadar hepsi bu tecrübeyi yaşamış durumdalar. Trabzonspor da güçlü bir rakip, inanılmaz iyi oynuyorlar. Başakşehir iki senedir bu yarışın içerisinde ancak benim şampiyonluk için gördüğüm en büyük rakip Galatasaray.

ÇOCUKLUK HAYALİM OLAN BİR TAKIM VAR
İstediğim bir kulüp var, açıklamak etik anlamda doğru olmaz. Sivasspor'un sözleşmeli oyuncusuyum. Şöyle bir gerçek var, sezon bittiğinde ben buradan ayrılacağım. Sözleşmem bitiyor. Hepimizin çocukluktan beri bir hayali var, kafasında bir takım vardır. Hayalleri vardır, planları vardır. Kariyer anlamında planlamak da çok önemli.. Avrupa'da oynamak gibi bir hayalim var ancak yaşanan son virüs olaylarından sonra Avrupa biraz arka planda kaldı benim için. Tek başıma yaşasam hiç düşünmem ancak şuanda eşim var, yarın bir gün çocuğumuz olacak. Yurt dışında bu şartlar altında yaşamak gerçekten çok zor, orada yaşayan arkadaşlarımla da sürekli olarak konuşuyoruz. Düşüncelerim o nedenle şuanda Türkiye'de kalmak gibi görünüyor. 



Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0