Emre Kılınç ve Mert Hakan Yandaş sezon sonu geliyor!

Emre Kılınç ve Mert Hakan Yandaş
Galatasaray'da gelecek sezon için transfer çalışmaları sürerken gündemin ilk sırasında yer alan Mert Hakan Yandaş ve Emre Kılınç konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı-kırmızılıların iki oyuncunun da transferini bitirdiği iddia ediliyor. 

Bu sezon gösterdikleri performansla dikkatleri üzerine çeken Emre Kılınç ve Mert Hakan Yandaş aslan oluyor. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek iki yıldızın Galatasaray ile anlaştıkları söyleniyor. Ali Naci Küçük konuyla ilgili, "Galatasaray, iki oyuncuyla da ocak ayında transfer konusunda anlaşma sağlamıştı. Ortaya koydukları karakterle de Galatasaray'ın takdirini kazanmıştı. Sivasspor'u devre arasında bırakmak istemediler ve formasını giydikleri kulübü yarı yolda bırakmak istemediler. Sezon sonunda Galatasaray'a bedelsiz gelmeyi kabul ettiler. Sezon bitince ikisinin de Galatasaray forması giyeceğini söyleyebiliriz." sözlerini söyledi ve transferin bittiğini iddia etti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0