Galatasaray aradığını Güney Amerika'da buldu..

Galatasaray, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına devam ediyor. Sarı kırmızılı kulüp gözünü Güney Amerika kıtasına çevirmiş durumda. Galatasaray, Huracan forması giyen sağ kanat oyuncusu Norberto Briasco'yu transfer listesine ekledi.

Akşam gazetesinin haberine göre; Arjantin basınına göre Galatasaray, Huracan forması giyen 24 yaşındaki sağ açık Norberto Briasco ile ilgileniyor. Sofiane Feghouli'nin muhtemel ayrılığına yönelik sağ kanatta başta Trezeguet olmak üzere opsiyonlarını hazırlayan Galatasaray, sol ayaklı bir sağ kanat oyuncusu olarak Briasco'yu da listesine ekledi.

Arjantin ekibiyle olan kontratı 2021'de sona erecek oyuncu için Milan başta olmak üzere İtalya Serie A ekiplerinden Atalanta'nın da devrede olduğu belirtiliyor.

Bu sezon çıktığı 18 lig maçında 3 gol, 1 asistlik performans sergileyen Buenos Aires doğumlu oyuncu, 4 kez de Ermenistan Milli Takımı forması giydi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0