Galatasaray'a genç golcü!

Koronavirüs salgını nedeniyle liglere ara verilirken Galatasaray'da teknik heyet yeni sezonun planlamasını yapmaya devam ediyor. Radamel Falcao'nun Arap kulüpleriyle isminin anılması üzerine Galatasaray yönetimi geleceği olan genç bir forvet arayışına başladı.

Sabah gazetesinin haberine göre; Galatasaray 'Yeni Higuain' Adolfo Gaich'in peşine düştü. Teknikdirektör Fatih Terim, takımın yıldızı Radamel Falcao'nun ayrılmasını istemese de böyle bir gelişme halinde Bruma ve Alex Telles örneklerini düşünerek kulübe para kazandırabilecek genç bir yeteneğin kadroya katılmasının faydalı olacağını düşünüyor. Genç oyuncu bu sezon Superiga'da 12 maçta 5 gol kaydetti. Altyapısından yetiştiği San Lorenzo'da bir senelik daha sözleşmesi bulunan Gaich'in ismi, geçen yaz transfer döneminde Trabzonspor ve Club Brugge takımlarıyla da anılmıştı.

MİLLİ TAKIMDA PARLADI
Arjantin U20 takımında oynadığı futbolla Gaich'in "Yeni Higuain" olabileceği fikri doğarken genç oyuncu U20 milli takımıyla çıktığı 14 karşılaşmada 7 gol kaydetti. Her zaman sevdiği uzun boylu ve sırtı dönük oynamayı bilen ayrıca takımı önde tutacak forvet tanımına uyan Gaich'i, Terim karantina döneminde de sık sık izledi. Falcao'nun ayrılması durumunda yatırım için 21 yaşındaki golcüyü belirledi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0