Trezeguet transferinde rakip çıktı..

Bir süredir Galatasaray ile adı anılan eski Kasımpaşalı Trezeguet için sarı kırmızılı kulübe rakipler çıktı. Fatih Terim'in ısrarla istediği Mısırlı futbolcu için Anderlecht ve Fransa'dan 2 kulübün ilgili bulunduğu belirtildi.

Sabah gazetesinin haberine göre; yeni sezon öncesi Galatasaray'ın en büyük transfer hedefi durumundaki Trezeguet konusunda endişe verici gelişmeler yaşanıyor. Fransız basını, Aston Villa'nın Premier Lig'den düşmesi halinde takımdan ayrılması beklenen Mısırlı yıldızı, Ligue 1'den iki kulübün istediğini yazdı. Takım ismi vermeyen gazeteler, Trezeguet'nin daha önce formasını giydiği Belçika ekibi Anderlecht'in de transfer için devrede olduğunu iddia etti. Yaşanan gelişmeleri takip eden Galatasaray yönetiminin elini çabuk tutacağı ve kısa süre içinde Aston Villa ile temasa geçeceği öğrenildi.

İLK TERCİHİ PREMIER LİG
Birçok talibi olan Trezeguet, Aston Villa'nın küme düşmesi halinde Premier Lig'den bir takıma gitmek istiyor. Takvim'in haberine göre Mısırlı yıldızın 2. tercihi ise Galatasaray..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0