Galatasaray'a yeni 8 numara!

Geçen sezondan itibaren yerli oyuncu kadrosunu geliştirmek isteyen Galatasaray'da yeni sezonun ilk transferi şimdiden belli oldu. Teknik direktör Fatih Terim'in uzun zamandır kadrosunda görmek istediği Sivasspor'un merkez orta saha oyuncusu Mert Hakan Yandaş ile önanlaşma yapan Cimbom, geri sayıma geçti.

Milliyet gazetesinin haberine göre; yeni sezon için anlaşmaya varılan Mert Hakan Yandaş'ın forma numarası belli oldu. Sezon sonu futbolu bırakması beklenen Selçuk İnan'la özdeşleşmiş 8 numara artık Mert Hakan'a emanet edilecek.  Yeni sezonda 8 numarayı sırtına geçirecek Mert Hakan'la yeni sezonda teknik ekibe katılması beklenen Selçuk İnan'ın ilgileneceği öğrenildi. Teknik adamlık için hazırlanan kaptan Selçuk, Mert Hakan Yandaş’la yakından ilgilenecek ve kendisi gibi kulübün tarihinde iz bırakması için tecrübeleri paylaşacak.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0