Galatasaray'da Layvin Kurzawa iddiası!

Layvin Kurzawa
Galatasaray'da gelecek sezon için transfer çalışmaları başladı. Sarı-kırmızılılar kadro planlamasını oluştururken yıldız isimlerle görüşmelere de başladı. Fransız basınında Galatasaray'ın Paris Saint Germain'in sol beki Layvin Kurzawa ile ilgilendiği iddia edilmişti. 

Fransız Le10Sports'un haberine göre; Fransız devi Paris Saint Germain sol bek oyuncusu Layun Kurzawa'ya yeni sözleşme önermeyeceğini, yerine Porto’da forma giyen Alex Telles’i alacağını yazdı. Bu iddia sonrasında önümüzdeki dönemde Kurzawa ismi yeniden Galatasaray’ın gündemine gelebileceği iddia edildi. Cimbom'da devre arasında Leipzig'den Marcelo Saracchi 1.5 yıllığına kiralanarak kadroya eklenmişti. Sarı-kırmızılıların önümüzdeki dönemde Kurzawa için yeniden şartları zorlaması gündemde. 

3.3 MİLYON EURO KASAYA GİRECEK 
Galatasaray, 2016 yılında Porto'ya 6.5 milyon euroya Porto'ya sattığı Telles'in sözlemesine bir sonraki satıştan elde edilecek kârın %10'unun alınması maddesini koydurmuştu. Sarı-kırmızılılar, Brezilyalı oyuncunun 40 milyon euro karşılığında Paris Saint Germain'e transferi halinde 3.3 milyon euro kazanacak. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0