Mbaye Diagne için karar verildi!

Galatasaray'ın sezon başında Club Brugge'a kiraladığı Senegalli forvet oyuncusu Mbaye Diagne için hem teknik heyet hem de yönetim kararını verdi. Belçika'da kadro dışı kaldığı dönemde değerini kaybeden başarılı forvet oyuncusunun ara transferde Çin'e satılması gündeme gelirken, sezon sonunda ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor! 

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre;Galatasaray'ın oyuncusu Mbaye Diagne ile problemleri sürüyor. Sezon başında Club Brugge'e kiralanan oyuncu Belçika ekibinde de kadro dışı kalmıştı. Sarı kırmızılı kulüp Diagne için kararını verdi. Belçika ekibinde kadro dışı kalan Senegalli’ye ara transfer döneminde eski takımı TJ Teda Kulübü talip olurken, Aralık ayında Çin’de yükselen koronavirüs salgını nedeniyle transfer gerçekleşmedi. Lakin bugünlerde Çin’de yavaş yavaş hayatın normale dönmesi ve liglerin haziran-temmuz dönemine planlanması üzerine Galatasaray, Diagne’nin satışı konusunda yeniden umutlandı. 

Brugge’de de kötü bir sezon geçiren Diagne’nin Çin’deki pazar değerini fırsata çevirmek isteyen sarı kırmızılı yönetimin, 6-7 milyon Euro’luk bir teklif gelmesi durumunda oyuncuyu vermeye sıcak baktığı öğrenildi. Yıldız oyuncunun menajeri de kulüplerle temaslarına devam ediyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0