İndirim görüşmeleri devam ediyor!

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve hayatı durma noktasına getiren koronavirüs salgını sonrasında Galatasaray'da yönetim harekete geçti. Futbol takımının maaş bütçesinde ciddi bir kesintiye gitmeye hazırlanan Mustafa Cengiz yönetimi kısa bir süre içerisinde görüşmeleri tamamlayarak kamuoyuna duyurmaya hazırlanıyor!

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Koronavirüs salgını sonrasında maaş bütçesinde %30 civarında indirime gitmesi beklenen ve bir süredir oyuncularıyla pazarlık halinde olan Galatasaray yönetimi önümüzdeki günlerde bilgilendirme yapacak. Teknik direktör Fatih Terim başta olmak üzere takımdaki tüm profesyonellerle görüşen ve koronavirüs salgınından dolayı yaşanılan ekonomik sıkıntılardan dolayı maaş bütçesinde indirime gitmeleri gerektiğini anlatan yönetim oyunculardan da bu konuya olumlu yaklaşım aldı. Oyuncular ve menajerleriyle yapılan görüşmeleri büyük ölçüde tamamlayan yönetimin, 2 hafta içerisinde rakamları somut olarak belirleyip yeni sözleşmeleri kamuoyuyla paylaşmayı hedefliyor. Bunun için ilk etapta tüm futbolcularla her konuda anlaşma yapılması ve sözleşme şartlarının yeniden belirlenmesi bekleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0