Majesteleri ile Last Dance!


ESPN basketbol tarihinin gelmiş geçmiş en büyük oyuncusu Michael Jordan'ın belgeselini 20 Nisan (bugün) itibariyle Netflix'de yayınlanacağını açıkladı.

Koronavirüs salgını nedeniyle spor severler evde geçirdiği bugünlerde güzel bir süprizle karşılaşacak. Daha öncesinde yaz aylarında, yayınlanacağı açıklanan Jordan belgeseli sosyal medyada Lebron James'inde içinde bulunduğu bir çok kişinin sesini duyurması ile öne çekildi.

Jason Hehir (The Fab Five The '85 Bears, The Andre the Giant) tarafından yönetilen belgesel dizi, spor tarihinin en büyük ikonlarından Michael Jordan ve en başarılı takımlarından biri olan 1990'ların Chicago Bulls'unu anlatıyor. Daha önce hiç görülmemiş hikayelere sahip belgeselde, sekiz yıl içinde 6 kez NBA şampiyonu olan takımın 1997-98 sezonundan görüntüler yer alacak.

İlk kez gün yüzüne çıkacak çok özel görüntülerin olduğu 10 bölümden oluşacak belgeselin ilk beş bölümü 17 Mayıs'a kadar her hafta yayınlanacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0