Nagatomo'dan örnek davranış!

Galatasaray'ın ara transfer döneminde Marcelo Saracchi'yi transfer etmesinin ardından lisansını dondurduğu ve TFF'e bildirilen listenin dışında kalan Yuto Nagatomo takımla birlikte çalışmalarını sürdürürken, koronavirüs kapsamında yönetimle yaptığı görüşmede gönülleri fethetti. Karakteriyle takım içerisinde en çok sevilen isimlerin başında gelen Japon oyuncu maaşında indirime gitmek istediğini bildirdi.

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da devre arasından itibaren kadro dışı kalan Japon savunmacı Yuto Nagatomo'dan alkışlanacak hareket.. Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle kulüplerin zor günler geçirdiği dönemde tecrübeli oyuncunun 1 milyon Euro'luk alacağından vazgeçtiğini yönetime bildirdiği öğrenildi. Bilindiği gibi dünyadaki birçok oyuncu da maaşında indirime gideceğini açıklamıştı.

Galatasaray'la sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan ve kontratı gereğince yıllık 2 milyon Euro ücret alan Nagatomo bugüne kadar yaklaşık 1 milyon Euro ücretini almıştı. Ödemeleri konusunda yönetime kolaylık sağlayacağını daha önce bildiren Nagatomo, kadro dışı kaldıktan sonra da oynayabileceği bir takıma gitmek için bir süre kulüp tarafından izinliydi. Koronavirüs salgını sonrasında liglere erteleme kararı gelirken, Galatasaray'da da bazı oyuncular maaşında feragat etmeye hazır olduklarını açıklamışlardı. Yuto Nagatomo da hem kadro dışı nedeniyle oynamadığı için hem de koronavirüs salgınında kulübün zor bir dönemde olması nedeniyle teknik heyet ve yöneticilerle yaptığı görüşmede "Dünya salgınla savaş veriyor. Zaten bu süreçte oynamadım. Kulübümüz zor süreçten geçiyor, bu nedenle kalan alacağımdan vazgeçmeye hazırım." ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0