Onyekuru için Galatasaray'ın umudu arttı!

Galatasaray'ın devre arası transfer döneminde kiralık olarak kadrosuna kattığı ve gelecek sezon da takımda tutmak istediği Henry Onyekuru'yla ilgili yeni bir gelişme yaşanıyor. Sarı-kırmızılıların Nijeryalı yıldızı 1 sezon daha kiralama ihtimali arttı. 

Takvim gazetesinin haberine göre; Sezon sonu kiralık sözleşmesi bitecek olan Henry Onyekuru'yu takımda tutmak isteyen Galatasaray'ın umudu artıyor. Monaco'nun 13.5 milyon Euro ödediği Onyekuru'yu satmak istediği biliniyor. Ancak futbol piyasasındaki durgunluk sebebiyle Nijeryalı yıldıza yüksek bir teklif gelmesi beklenmiyor.

GALATASARAY PUSUDA
Monaco'nun Onyekuru'dan zarar etmek istemediği ve düşük bonservisle satmak yerine Galatasaray'a 1 yıl daha kiralamaya sıcak baktığı iddia ediliyor. Henry Onyekuru da futbol kariyerine Sarı-Kırmızılı takımda devam etmek istiyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0