Pedro yerine Trezeguet'i istiyor!

Son dönemde kadrosunu gençleştirmeye çalışan ve bu kapsamda operasyon yapan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim aynı stratejiyi yeni sezonda da takip etmeye devam edecek. Deneyimli teknik adam bu kapsamda menajerler tarafından kendisine önerilen İspanyol yıldız Pedro'nun transferini veto ederken, Aston Villa'da forma giyen Mahmoud Trezeguet'in transferini istedi.

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim geleceğin takımını kurmaya çalışıyor. Genç oyunculara yönelen deneyimli teknik adam, bu sezon Chelsea ile sözleşmesi sona erecek olan 32 yaşında İspanyol futbolcunun Pedro’nun transferini veto etti. Falcao transferi sonrası "Geçmişe değil, geleceğe yatırım yapacağız." diyen Fatih Terim'in ise Pedro'yu veto ettiği ve kanat transferi için Trezeguet'yi istediği öğrenildi. Terim'in daha önce Kasımpaşa'da oynarken de istediği Trezeguet, bonservis rakamında anlaşılamaması sonrasında Aston Villa'nın yolunu tutmuştu. Cimbom bu kez Mısırlı kanat oyuncusuna, İngiltere üzerinden Parçalı formayı giydirmeye çalışacak.

Galatasaray yönetiminin Trezeguet için ilk planı ise satın alma opsiyonlu olarak kiralamak.. 25 yaşındaki Mısırlı kanat oyuncusunun Aston Villa'nın küme düşmesi halinde daha rahat transfer edileceği düşünülüyor. Ancak yazın elde edilecek bonservis gelirine göre direkt satın alma formülü de devreye girebilir. Avrupa'dan da bazı talipleri olan Mısırlı yıldız için çetin bir transfer savaşı yaşanacak gibi gözüküyor. Pedro'nun bonservis sorunu olmasa da Fatih Terim, yıldız futbolcuyu istemedi. Terim'in gerekçesi ise İspanyol oyuncunun ilerleyen yaşı..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0