Salih Uçan: Galatasaray'dan teklif aldım..

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle ligler ertelenirken, sezon başında Alanyaspor'a bedelsiz olarak transfer olan Salih Uçan geçtiğimiz günlerde A Spor'a özel bir röportaj verdi. 5 yıllık yurt dışı macerasının ardından yeniden Türkiye'ye dönen 26 yaşındaki oyuncu, sezon başında Galatasaray ile görüştüğünü açıklarken, teklifin detaylarına ilişkin de bilgi verdi. Salih Uçan'ın açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Galatasaray'dan sezon başında teklif aldım ama bu sene düzenli olarak oynamam gerekiyordu. Bu nedenle Alanyaspor'u tercih ettim. En azından sahada uzun süreler yer alıp kendimi herkese gösterebiliyorum. Bu sene için hedefim belliydi. Oynayabildiğim kadar maç oynamak ve kendim gösterebilmek. Bu sene bunu gerçekleştirdim. Tekrardan büyük takım veya Avrupa'da forma giymek istiyorum. İnşallah ligler devam eder, takımlar beni ister  ve yeniden oralara giderim.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0