Seri'nin gelecek sezon planı belli oldu!

Galatasaray'ın sezon başında Fulham'dan kiraladığı Fildişili yıldız oyuncu Jean Michael Seri gelecek için kararını verdi. Koronavirüs salgını nedeniyle tüm dünyada futbol piyasasında rakamların çok ciddi oranda aşağıya inmesi beklenirken, Seri' de gelecek sezon planlarını ailesiyle birlikte yapmaya başladı. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Seri sezon sonunda takımdan ayrılmaya hazırlanıyor. Sezon başında 18 milyon Euro satın alma opsiyonuyla birlikte transfer edilen yıldız oyuncu sezon sonunda Galatasaray'dan ayrılmayı beklerken, İngiliz ekibi Fulham'ın kendisinin satma ihtimaline de sıcak bakıyor. Tecrübeli futbolcunun kendisiyle yolları ayırmak isteyen Fulham’ın talebini kabul edeceği ancak Fransa’da yaşamak istediği ve ailesiyle birlikte buraya yerleşeceği öğrenildi.

Hatırlanacağı üzere Jean Michael Seri daha önce Nice formasıyla gösterdiği performansla Avrupa devlerinin dikkatini çekmiş ve 30 milyon Euro bonservis bedeliyle Fulham'ın yolunu tutmuştu. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0