Sosyal mesafe kuralıyla antrenman!

Koronavirüs salgını nedeniyle uzun süredir evde bulunan ve genel itibariyle fizik - kondisyon çalışmaları yapan Galatasaraylı oyuncular, ligin başlama tarihinin belirlenmek üzere olması nedeniyle sahaya çıkmak için gün sayıyor. Teknik heyetle görüşen futbolcular, sosyal mesafe kuralına uyarak küçük gruplar halinde tesislerde çalışacak.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray sahaya inmeye hazırlanıyor! Koronavirüs salgını nedeniyle uzun süredir evde bulunan Galatasaraylı futbolcular, evde yaptıkları antrenmanları yetersiz bularak, teknik heyetten Florya’da çalışmak üzere izin istediği öğrenildi. Oyuncuların talebini değerlendiren teknik ekip, kulüp doktorlarıyla yapılan görüşme sonrası takıma şartlı müsaade verdi. Buna göre futbolcular önce isimlerini teknik ekibe yazdıracak ve maksimum dörderli gruplar halinde sıralanacak. Yani tesislerde aynı anda dört futbolcudan daha fazlası çalışamayacak. Oyuncular gün içerisinde sırasıyla Florya’ya giderek idmana çıkacaklar. 

Tam takım antrenman için henüz erken olduğunu düşünen teknik patron Fatih Terim ise “Hijyen ve tedbir” vurgusu yaptı. Tecrübeli hoca, soyunma odaları ve koridorların titizlikle dezenfekte edilmesini, oyuncuların bir arada çalışırken sosyal mesafe kurallarına uymalarını şart koştu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0