Ahmed Musa'dan Galatasaray açıklaması!

Galatasaray'ın gelecek sezon için forvet adayları arasında adı geçen Ahmed Musa, Suudi Arabistan basınına geleceği hakkında açıklamalarda bulundu. Al Nassr forması giyen Nijeryalı forvete, sarı-kırmızılı takımın ilgisi sorulurken, 27 yaşındaki oyuncu, Galatasaray'ın önemli bir takım olduğunu söyledi.

Nijeryalı yıldız oyuncu hakkında çıkan transfer haberleriyle ilgili sorulan bir soruya "Galatasaray, Avrupa'da bilinen iyi bir takım. Ancak şu ana kadar bana veya menajerime gelen herhangi bir teklif olmadı. Şu anda Al Nassr oyuncusuyum ve burada devam eden bir sözleşmem var." ifadelerini kullanarak cevap verdi.

Ahmed Musa bu sezon oynadığı 17 maçta gol sevinci yaşayamazken, takım arkadaşlarına 5 asist yaptı. Tecrübeli kanat oyuncusunun Al Nassr ile 2022’ye kadar sözleşmesi devam ediyor.

Galatasaray'daki en son gelişmeleri kaçırmamak için tıklayın!
Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0