Alan Mozo için kulübünden Galatasaray açıklaması!

Alan Mozo
Sezon sonunda Mariano ile yolları ayırmaya hazırlanan Galatasaray'da sağ bek için gündemdeki isimlerden olan Alan Mozo için kulübü UNAM Pumas'ın başkanından açıklama geldi. Kulüp başkanı yaptığı açıklamada Mozo için herhangi bir resmi teklif almadıklarını ifade etti. 

Galatasaray'da Mariano'nun yerine transfer edilebileceği konuşulan Meksika Ligi takımlarından UNAM Pumas'ın 23 yaşındaki sağ beki Alan Mozo için kulübün başkanından transfer açıklaması geldi. UNAM Pumas kulübünün başkanı yaptığı açıklamada, "Henüz herhangi bir takımdan üst düzey yetkili ile görüşme olmadı ancak bu kulübün yıllardır felsefesi oyuncuları geliştirip, Avrupa'ya göndermektir. Mozo'nun da Galatasaray tarafından beğenilmesi bizim için önemli bir gelişme ancak resmi teklif gelmesi gerekiyor. Onu gönderdiğimiz zaman onun yerine takımda bir oyuncu geçecektir, olmazsa da transfer yaparız. Şu anda durumu sportif direktör ve hocamız ile konuştum ancak ciddi bir teklif geldiğinde düşüneceğiz. Şu anda hala spekülasyon. Tüm seçenekleri değerlendireceğiz. Şu anda koronavirüs, ekonomik olarak bizi etkiledi ve önümüzdeki dönemde de sorun yaratacak gibi gözüküyor. Kulübün en iyi şekilde ilerlemesi için elimizden gelen her şeyi yapmak üzere yol haritası çizmiş durumdayız." sözlerini söyledi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0