Burak Kapacak yarışına Galatasaray da katıldı...

Fenerbahçe ve Trabzonspor'un kadrosuna katmak istediği Bursaspor'un 20 yaşındaki kanat oyuncusu Burak Kapacak için Galatasaray da devreye girdi. Yerli oyuncu kalitesini artırmak isteyen Sarı Kırmızılılar, 20 yaşındaki kanat oyuncusu için kısa süre içinde Bursaspor'la bir görüşme yapacak.

Takvim gazetesinin haberine göre; Galatasaray, Trabzonspor ve Fenerbahçe'nin de istediği Burak Kapacak transferinde yarışa katılan son takım oldu. Türkiye'nin yanı sıra Avrupa'dan da teklifler alan Burak Kapacak için elini çabuk tutmak isteyen Galatasaray, bu transferde Bursaspor'a paranın yanı sıra takasta oyuncu da önerecek.

Süratiyle dikkat çeken Burak, bu sezon Bursaspor'da TFF 1. Lig'de çıktığı 18 maçta 7 asist yaparak dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0