Çin'den Belhanda için açıklama var!

Younes BelhandaGalatasaray'da bu sezon gösterdiği performansla eleştirilen isimlerin başında gelen ve Real Madrid maçında da taraftarla arasında gerginlik yaşanan Younes Belhanda için hareketli günler yaşanıyor. Sezon sonunda yolların ayrılması beklenen Faslı yıldız için Çin'den açıklama geldi. 

Galatasaray'da taraftarla arası açılan Younes Belhanda'nın geleceği merak konusu. Faslı 10 numara hakkında Çin kulübü Tianjin Teda'dan açıklama var. Çin ekibinin yetkilileri, "Belhanda çok iyi bir futbolcu. Ancak transfer olacağı yönündeki haberler doğru değil. Şu an bir belirsizlik var. Ligin geleceği, statü ve yabancı kontenjanı belirsiz. O yüzden transfer çalışmalarını kesinlikle sonraya bıraktık" sözlerini söyledi. 

MENAJERİ MONACO'YU AÇIKLAMIŞTI
Belhanda'nın menajeri William D'Avila geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada "Monaco hala Belhanda ile ilgileniyor. Ayrıca Suudi Arabistan'dan Al Hilal ve Al Ittihad da bu transferi bitirmek istiyor" ifadelerini kullanmış ve oyuncusuna taliplerin olduğunu resmen duyurmuştu. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0