Everton, Luyindama'ya talip...

Christian Luyindama
Galatasaray'ın yıldız stoperi Christian Luyindama'ya İngiliz kulüplerinin ilgisi sürüyor. Aston Villa'nın gündeminde yer alan Luyindama için bir başka Premier Lig ekibi olan Everton'da talip oldu. 

Afrika basınından Foot RDC'nin haberine göre Everton'ın yaz transfer dönemindeki ilk hedeflerinden biri Christian Luyindama olacak. Carlo Ancelotti'nin savunma için Luyindama transferini yeterli gördüğü ve kesinlikle bu transferin bitirilmesini istediği aktarıldı.

Sezonun ilk yarısında geçirdiği sakatlık sonrasında uzun süredir sahalardan uzak kalan Luyindama, tedavisinin ardından pandemi döneminde iyileşti ve idmanlara geri döndü. Süper Lig'in kalan maçları öncesi antrenmanlara başlayan Luyindama için Galatasaray'ın Everton'dan 15 milyon euro isteyeceği vurgulandı. Carlo Ancelotti, Luyindama'nın oyun tarzı ve fizik gücünü İngiltere Premier Lig'e uygun görürken, Everton'ın Galatasaray'a 15 milyon euroluk teklif vermeye hazır olduğu öne sürüldü.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0