Fernando Muslera dışında herkes gidebilir!

Yeni sezonda kadro maliyetini düşürmeyi ve gelecek vaadeden isimleri kadrosuna katarak ekonomik anlamda da geleceğe yönelik hamlelerde bulunmayı düşünen Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim kadro yapılanması için kararını verdi. Deneyimli teknik adam, yönetimle yaptığı görüşmede Fernando Muslera dışında tüm oyunculara gelen tekliflerin değerlendirilebileceğini belirtti.

Akşam gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim liglere verilen arayı fırsata çevirip, yeni sezon planları üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Bu sezonun sonunda takımdan ayrılması gündemde olan oyuncuların yerine alternatif isimler koyan Terim, kiralık yabancıların ise yüksek maliyetle elde tutulmasına sıcak bakmıyor. Bu oyuncuların bedelsiz tutulma ihtimali olursa değerlendirilecek ancak yüksek maliyetli oyuncu dönemi sona erecek. Galatasaray’la kiralık sözleşmesi yeni sezonda da devam edecek olan Marcelo Saracchi ise kadroda kalacak. Onun yanında Terim’in mutlaka kalmasını istediği bir başka isim de Fernando Muslera. Terim başarılı kalecinin takım için "olmazsa olmaz" olduğunu düşünüyor ve sözleşmesinin de uzatılmasını istiyor.

KALSALAR DA OLUR GİTSELER DE
Younes Belhanda, Sofiane Feghouli, Radamel Falcao, Marcao ve Christian Luyindama gibi piyasası olan yıldızların satışı için ise fırsatlar değerlendirilecek. Kulübün maliyetlerini düşürüp, bunun yanında gelir de getirecek bu oyuncular konusunda Terim’in politikası, "Kalsa da olur gitse de olur" şeklinde olacak. Tecrübeli teknik adam, sezon başında kiraya verilen ve geri dönecek olan Mbaye Diagne ile Ryan Babel’i ise kesinlikle düşünmüyor. Sözleşmesi bitmek üzere olan Nagatomo'nun ayrılığı çok önceden kesinleşirken, Mariano'ya da "kal" denilmeyecek. Pek fazla forma şansı bulamadığı için ayrılmak isteyen Şener Özbayraklı ve Jimmy Durmaz'a da kolaylık sağlanacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0