Galatasaray transferde Fenerbahçe ile karşı karşıya...

Galatasaray, Nordsjaelland forması giyen Mohammed Kudus için girişimlerini arttırıyor. 19 yaşındaki orta saha oyuncusu için Fenerbahçe'nin de devrede olduğu öğrenilirken, sarı kırmızılı kulüp ezeli rakibine bir transfer golü atmaya hazırlanıyor.

Takvim gazetesinin haberine göre; Galatasaray ve Fenerbahçe gelecek vaadeden yıldız adayı oyuncu için daha karşı karşıya geldi.. Nordsjaelland forması giyen 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Mohammed Kudus için iki ezeli rakip yarışıyor. Ganalı genç orta saha oyuncusunun transferinde kimin güleceği ise merak konusu oldu! 

FATİH TERİM ONU ÇOK İSTİYOR
Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, yönetime verdiği raporda genç orta saha oyuncusunun kesinlikle alınmasını istedi. Bilindiği gibi Aslan gelecek sezon genç ağırlıklı transferler yapacak.

FENER İKİ YILDIR TAKİP EDİYOR
Fenerbahçe ise Kudus'u iki yıldır takip ediyor. Geçtiğimiz sezon görev yapan sportif direktör Damien Comolli geçtiğimiz yıl Nordsjaelland yöneticileriyle Mohammed Kudus için görüştü. Ardından şehre gitti ve oyuncuyla da görüşüp yemek yedi.

19 MAÇTA 9 GOLE İMZA ATTI
Kudus bu sezon Danimarka ekibiyle 19 maça çıktı. Bu karşılaşmalarda 9 gol atarken 1 de asist yaptı. Genç yıldız Mohammed Kudus'ün kulübüyle olan sözleşmesi önümüzdeki yıl bitiyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0