Galatasaray'da korkulan olmadı!

Koronavirüs salgını nedeniyle liglere verilen aranın 12 Haziran'da sona ereceğinin açıklanmasının ardından Galatasaray'da gruplar halinde çalışmalar başlarken, takımda görev yapan tüm isimlere koronavirüs testi uygulandı. Bir süredir Florya'da gerçekleştirilen çalışmalarda oyuncuların sosyal mesafeye dikkat çekerek ve belirli zaman aralıklarıyla çalıştıkları açıklanmıştı.

Galatasaray'dan yapılan resmi açıklamada; "futbol takımı tüm oyuncuları, teknik direktörümüz Fatih Terim ve yardımcıları ile performans, sağlık, idari ve destek kadrolarındaki çalışanlarımıza sponsor hastanemiz Liv Hospital tarafından yapılan Covid 19 testleri sonuçlanmış ve pozitif vakaya rastlanmamıştır. Antrenman programları sürdükçe testler belirli aralıklarla tekrar edilecektir." ifadeleri kullanıldı. 

Hatırlanacağı üzere, kulüpten yapılan açıklamada Galatasaraylı futbolcuların bir süredir kademeli olarak Florya'da çalışmalarını sürdürdüğü ve teknik heyetle birlikte sağlık ekibinin koordinasyonu dahlinde çalışmaların basına kapalı olarak devam edeceği belirtilmişti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0