Gökhan Ünal: Kayserispor, Galatasaray'a gitmeme izin vermedi...

Süper Lig’de Kayserispor formasıyla gol kralı olan ve ardından büyüklerden Trabzonspor ve Fenerbahçe formalarını giyen Gökhan Ünal'dan flaş bir Galatasaray itirafı geldi...

Şu an Kayserispor’da yardımcı antrenörlük yapan 37 yaşındaki isim Fanatik gazetesine verdiği röportajda Galatasaray’ın kapısından nasıl döndüğünü anlattı.

"KAYSERİSPOR, GALATASARAY'A GİTMEME İZİN VERMEDİ."
“Kayserispor’da oynarken, Fatih Terim beni Milli Takım aday kadrosuna almıştı. Milli takım için İstanbul’a geldiğimde Galatasaray’la görüştüm. Başkan Adnan Polat’tı. Beni havalimanından aldırdı. Görüştük ve anlaştık. Fatih hoca da zaten Milli Takım’da hocaydı, ama Galatasaray’a dönme durumu vardı. Benim için sorun yoktu ama Kayserispor bu transfere izin vermedi. Zaten kariyerim boyunca kendi istediğim takımda hiç oynayamadım.”

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0