Şener Özbayraklı'ya bir talip daha!

Göztepe, bu sezon Galatasaray'da forma şansı bulamayan Şener Özbayraklı'ya talip.. Tecrübeli oyuncuyla yakından ilgilenen İzmir ekibinin kısa süre içerisinde resmi teklif yapması bekleniyor.

Demirören Haber Ajansı'nın İzmir şubesi tarafından yapılan haberlere göre; bu sezon Galatasaray'da çok fazla forma şansı bulamayan ve gözden çıkarılan Şener'in yeni sezon için Göztepe'ye önerildiği ortaya çıktı. Oyuncunun menajeriyle görüşen İzmir ekibi yöneticilerinin, maaş bütçesinin belli olması halinde hareket edecekleri ortaya çıktı.

Keçiörengücü'nde futbola başlayan 30 yaşındaki oyuncu, Bugsaşspor ve Bursaspor'da oynadıktan sonra 2015-2016 sezonunda Fenerbahçe'nin yolunu tuttu. Sarı-lacivertlilerde 4 sezon forma giyen Şener, bu sezon başında Galatasaray'a imza attı. Ancak Galatasaray'da beklediği süreyi alamayan deneyimli futbolcu, Süper Lig'de yalnızca 5 maça çıktı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0