İmparator oyuncu avına çıktı!

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim gelecek sezon kadroda geniş çaplı bir revizyona gitmeye hazırlanırken, altyapıdaki isimlerin yanı sıra scout ekibiyle yaptığı toplantılarda da alt liglerdeki potansiyeli yüksek isimlerin belirlenmesini istedi. İmparator'un yeni sezon için hedefi, gelecekte çıkış yaparak kulübe para kazandıracak isimlerin takıma kazandırılması..

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; koronavirüs salgını nedeniyle liglere verilen arada Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim gelecek sezonlara dair geniş bir planlama yapmak için zaman buldu. Rahatsızlığını atlattıktan sonra evinde dinlenen ve kurmaylarıyla sürekli olarak iletişim halinde olan İmparator, altyapıdaki oyuncuların yanı sıra scout ekibinin yaptığı çalışmaları da yakından inceledi. Altyapıdaki oyuncularla ilgili gelen raporları gözden geçiren teknik direktör Fatih Terim'in ayrıca scout ekibinden alt liglerdeki potansiyel oyuncularla ilgili de bir rapor istediği ifade edildi. Genç ve gelecek vaadeden oyuncularla ilgili yapılacak olan çalışma sonrasında yeni sezonda takıma bu doğrultuda en az iki çıkış yapabilecek oyuncunun katılması bekleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0