Mariano yerine Santiago Arias!

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Mariano'nun yerine savunmanın sağ tarafına takviye yapmaya hazırlanan Galatasaray'da gündeme sürpriz bir isim geldi. İspanyol basınında yer alan haberlere göre, teknik direktör Fatih Terim'in listesinde bu sezon Atletico Madrid'de forma şansı bulmakta zorlanan Santiago Arias var.

İspanyolların dünyaca ünlü AS Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'da yeni sezon için savunmanın sağ tarafında önemli bir değişiklik gerçekleşebilir. Sözleşmesi sezon sonunda sona erecek Mariano ile yollarını ayıracak olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, bu bölgeye dinamik bir ismin takviye edilmesini istiyor. Olympiakos forması giyen Omar Elabdellaoui'nin yanı sıra Galatasaray'da gündeme gelen isim Atletico Madrid'de bu sezon istediği süreleri bulamayan Santiago Arias oldu. 2018 yazında PSV Eindhoven'dan 11 milyon euro karşılığında Atletico'ya transfer olan Arias bu sezon yalnızca 7 lig maçında görev yapabildi. Kolombiyalı oyuncu daha fazla düzenli olarak forma giymek için takımdan ayrılmaya sıcak bakarken, İspanyol ekibinin de kiralama konusuna sıcak baktığı iddia ediliyor.

Haber içeriğinde ayrıca teknik direktör Fatih Terim'in sağ bek mevkisinde Şener Özbayraklı'dan ve Martin Linnes'ten istediği verimi alamaması sonucu arayışa girdiği belirtildi. Tecrübeli oyuncu için Galatasaray'ın yanı sıra İtalyan kulüplerinin de ilgisi olduğu biliniyor.

Galatasaray haberleri için tıklayın! 
Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0