Emre ve Mert Hakan kararını verdi!

Galatasaray'ın en önemli transfer hedeflerinden olan Mert Hakan Yandaş ve Emre Kılınç, Fenerbahçe'nin de teklifine rağmen tercihini Sarı Kırmızılılardan yana kullandı. Transferin sezonun sona ermesiyle birlikte açıklanması bekleniyor.

Sabah gazetesinin haberine göre;  Sivasspor'la sözleşme uzatmayan Mert Hakan Yandaş ile Emre Kılınç, sarı-kırmızılı kulüple kesin anlaşma sağladı ve Florya'da önümüzdeki sezon planlamaları bu iki oyuncu üzerine yapılmaya başlandı. Seri'nin 18 milyon Euro olan satın alma opsiyonunu kullanmayan Galatasaray'ın yeni 8 numarası Mert Hakan olacak.

MENAJERLERİ TANIDIK BİR İSİM 
1994 doğumlu orta saha oyuncusu, Fenerbahçe de peşinde olmasına rağmen sarı- kırmızılı takıma söz verdi. Mert'in 4 milyon TL'lik imza parası 15 Haziran'a kadar yatırılacak.

Onyekuru ile hem aynı pozisyonda (sol açık) oynayan hem de menajerleri (William D'Avila) ortak olan Emre Kılınç da takım arkadaşı Mert Hakan gibi gelen birçok teklife rağmen tercihini Galatasaray'dan yana kullandı. William D'Avila menajerliğini yaptığı 25 yaşındaki Emre'yi bonservisi elinde olarak Galatasaray'a getirecek.

Galatasaray'daki en son gelişmeleri kaçırmamak için tıklayın!
Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0