ÖZEL | Guillermo Coscolla García: Suarez üst seviyeye hazır!

FCN Blog koronavirüs günlerinde özel içeriklerine devam ediyor... Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan isimlerle alakalı sizleri bilgilendirmek adına yaptığımız röportajlara bir yenisi daha eklendi. Omar Elabdellaoui ve Fernando Cinto'yla alakalı içeriklerin ardından bu kez de gündemden düşmeyen Zaragoza'nın forveti Luis Suarez'le ilgili olarak Marca ve Radio Zaragoza'da görev yapan İspanyol gazeteci Guillermo Coscolla García ile konuştuk. 23 yaşındaki genç forvetle Valencia ve Atletico Madrid gibi takımların da ilgilendiğini ifade eden Garcia, Suarez'in çok güçlü bir oyuncu olduğunu da söyledi. 

HABERLER DOĞRU ANCAK TALİPLERİ VAR
Luis bu sezon Zaragoza forması altında istikrarlı ve önemli bir performans sergiledi. Gösterdiği performans ve gelişimin ardından üst seviyedeki mücadeleye hazır olduğunu düşünüyorum. Zaragoza onu sezon başında kiralarken sözleşmesine herhangi bir opsiyon koymadı, oyuncunun tüm hakları Watford kulübüne ait ve orada 2 yıl daha sözleşmesi var. Gelecek sene Zaragoza yeniden La Liga'da oynayıp, Kolombiyalı oyuncuyu tekrar kadrosuna dahil etmek istese bile bu bir hayli zor olacak, çünkü gösterdiği performans sonrasında Galatasaray gibi büyük takımların ilgisini çekti. Benim bildiğim kadarıyla İspanya'dan Valencia ve Atletico Madrid'in yanı sıra İtalyan takımı Lazio'nun ilgisi var. Sizin de sorduğunuz gibi, Galatasaray da ilgilenen takımlardan birisi ve bazı girişimlerin olduğunu duymuştum.

luis suarez zaragoza
YILLIK 400BİN EURO KAZANIYOR
Luis Suarez bu sezon takımda en çok ücret alan isimlerden birisi, yıllık 400bin Euro kazanıyor. Ancak gelecek sezon için bu ücretin daha fazlasına oynamak isteyecektir. Eğer kulüp (Zaragoza) onu gelecek sezonda tekrardan kadrosuna dahil etmek isterse ve şartlarda anlaşma sağlayabilirlerse bütçelerini sonuna kadar kullanmaları gerekecek. Ancak dediğim gibi, Zaragoza'nın dışında önemli takımların hedefinde..

SAHA İÇİ PROFİLİ: HARİKA BİR SKORER
Kesinlikle şunu söyleyebilirim ki, harika bir skorer. Ceza sahasında topu kolay kolay kaybetmeyen, mücadele eden ve ön alandaki pres gücüyle de savunmacıları yıpratan profile sahip. Size bir fikir vermesi açısından, takımınızda oynayan Radamel Falcao'yla onu benzetebilirsiniz. Ancak daha farklı bir oyuncu ve gelişime açık.. Suarez mücadele gücü yüksek, rekabetçi ve inatçı bir yapıya sahip. Kolay pes etmiyor. Bu yapısıyla diğerlerini de etkileyerek oyunun içerisine sokuyor. Fiziksel olarak da yaşına göre güçlü bir oyuncu. Bu nedenle ceza sahası içerisindeki içi çizgi arasında oldukça etkili oluyor.

****
FCN BLOG ÖZEL HABERİDİR.
KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0