Saracchi ve Mariano izin istedi!

Galatasaray'da her ne kadar takım halinde çalışmalar başlamasa da, futbolcular saha çalışmaları gerçekleştirmek için teknik heyetten gelecek haberi dört gözle bekliyor. Evdeki antrenmanları yetersiz bulan ve tesislerde çalışmak için teknik direktör Fatih Terim'den izin alan iki isim dikkat çekti: Mariano ve Saracchi! 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; koronavirüs salgınının Türkiye'de görülmesi üzerine teknik direktör Fatih Terim'in evlerine gönderdiği ve o günden beri evinden çalışan Galatasaraylı oyuncular artık sıkılmaya başladı. Yeşil sahayı özleyen isimlerin başında gelen Mariano ve Marcelo Saracchi teknik heyetten izin isteyerek, tesislerde çalışmak istediğini iletti. Oyuncuların evdeki çalışmaları yetersiz bulması nedeniyle teknik heyetten sahada çalışmak için izin istemesi dikkat çekerken, teknik ekip oyuncuların maksimum 4 kişilik gruplar halinde sırayla çalışabileceği bir çizelge hazırlamıştı. Tesislere yakın oturan isimlerin yavaş yavaş tesislere giderek çalışmaya başladığı öğrenilirken, bu isimler arasında ilk sırada Mariano ve Saracchi'nin olduğu öğrenildi. 

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan 32 yaşındaki Brezilyalı oyuncunun tesislerde en çok çalışan isimlerin başında gelmesi dikkat çekerken, Saracchi'nin de uzun süreler tesislerde kalarak ekstra çalışmalar yapması dikkat çekti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0