Semih'ten yönetime mesaj: Boş sözleşmeye imza atarım!

Sparta Prag ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan ve Galatasaray'a dönmesine kesin gözüyle bakılan Semih Kaya adeta geri sayıma geçti. Devre arasında transferi son anda iptal olan tecrübeli savunmacının teknik direktör Fatih Terim ve yöneticilerle yaptığı görüşmede önemli bir fedakarlık yaptığı öğrenildi.

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'ın sezon sonunda kadrosuna bedelsiz olarak katmaya hazırlandığı Semih Kaya, altyapısından yetiştiği yuvasına dönmek için gün sayıyor. 29 yaşındaki savunma oyuncusu teknik direktör Fatih Terim ve yöneticilerle yaptığı telefon görüşmesinde, sözleşme şartları için "Galatasaray'la para konuşmam. Selçuk ağabey geçen sene ne yaptıysa bende onu yaparım. Alacağım rakamı sizler belirleyin." cevabını vermesi yüzleri güldürdü.

Çekya ekibiyle sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Semih hakkında geçtiğimiz günlerde sportif direktör Tomas Rosicky'de sözleşmesinin uzatılmayacağını açıklamıştı. Geçtiğimiz sezon devre arasında Galatasaray'a kiralık olarak gelen Semih için herhangi bir kiralama ücreti ödenmezken, oyuncuya da yarım sezon için 3 milyon 750bin TL ödenmişti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0