Sivasspor, Galatasaray'ı şikayet edecek!

emre kılınç mert hakan yandaş
Galatasaray'da gelecek sezon için transfer çalışmaları şimdiden başlarken transfer gündeminin ilk sırasında yer alan Mert Hakan Yandaş ve Emre Kılınç konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Cimbom'un iki oyuncuyla da anlaştığı iddia edilirken Sivasspor'un TFF'ye başvuracağı söyleniyor.

Galatasaray bu sezon Sivasspor'da gösterdikleri performansla dikkatleri üzerlerine çeken Emre Kılınç ve Mert Hakan Yandaş'ı kadrosuna katmak isterken transfere ilişkin sıcak gelişmeler yaşanıyor. Salim Manav'ın iddiasına göre; Galatasaray, Emre Kılınç ile ön protokol imzaladı. Mert Hakan Yandaş ile de prensip anlaşmasına vardı. Bu gelişmenin ardından Sivasspor, Galatasaray'ı Emre Kılınç ile görüşmesinden dolayı TFF'ye şikayet etmeyi planlıyor.

MERT HAKAN YANDAŞ'IN MENAJERİ YALANLAMIŞTI
Geçtiğimiz günlerde Galatasaray'ın Mert Hakan Yandaş ile protokol imzaladığı yönünde haberlerin çıkması üzerine tecrübeli oyuncunun menajeri bir açıklama yaparak bu haberleri yalanlamıştı. Mert Hakan Yandaş'ın temsilcisi Erkan Afacan sezon bitmeden hiçbir görüşmeyeceklerini ve şu anda gündemlerinde transfer konularının yer almadığını ifade etmişti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0