Taffarel geri dönüyor!

Yeni sezonda sadece kadrosundaki oyuncularda değil, teknik heyette de değişikliğe gitmeye hazırlanan Galatasaray'da sürpriz bir gelişme yaşandı. Sezon başında Brezilya'da ailesiyle birlikte daha fazla vakit geçirmek için teknik heyetten ayrılan kaleci antrenörü Claudio Taffarel, geri dönmek için kulübe mesaj gönderdi. Teknik direktör Fatih Terim ile de görüşen Brezilyalı efsane yeni sezonda yeniden ekipte yer alabilir..

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim ekibini komple değiştiriyor! Galatasaray'da geçtiğimiz günlerde yaşanan Hasan Şaş'ın ayrılığı sonrasında gözlerin çevrildiği diğer antrenörler Levent Şahin ve Ümit Davala ile ligi bitirecek olan teknik direktör Fatih Terim, sezon sonu ise değişime gidiyor. Deneyimli teknik adamın sağ kolu olarak bilinen Levent Şahin ile devam edecek olmasının yanı sıra, eski futbolculardan Albert Riera ve Johan Elmander'e onay verirken kulübe sürpriz bir mesaj geldi. Bir yıl önce ayrılan Claudio Taffarel'in yeniden Florya'ya dönmek istediği öğrenildi.

YÖNETİMDEN ŞARTLI EVET
Teknik direktör Fatih Terim'in de çok yakın dostu olan Brezilyalı isme onay verdiği ve yeniden ekibinde görmekten memnun olacağını belirtmesi üzerine hareketlilik yaşandı. Sarı-kırmızılı camiada çok sevilen ve şu an Brezilya Milli Takımı'nda kaleci antrenörlüğü yapan Brezilyalı efsane kaleciye, Galatasaray'da çalışırken aldığı aylık 20 bin Euro'nun ödenemeyeceği bildirildi. Salgın sonrası futbolculardan indirim talep eden yönetim, Taffarel'den de geri dönmesi için maddi fedakârlık bekliyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0