30 milyon Euro'luk operasyon!

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim gelecek sezon için kadro planlamasını yaparken, kadroda düşünmediği yıldız isimlerin de satışına onay verdi. Deneyimli teknik adamın yeni sezon planlarında yer almayan 5 oyuncudan en az 30 milyon Euro gelir elde edilmesi bekleniyor. Bu sayede transferler için de mali kaynak yaratılmış olacak..

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim gelecek sezon kadrosunu hem gençleştirecek hem de maliyeti düşük, yıldız olma potansiyeli olan isimlerden oluşturacak. Bu kapsamda kadro planlaması çalışmalarını sürdüren deneyimli teknik adam yönetime verdiği listede bu sezon başka takımlarda kiralık olarak forma giyen Ryan Babel, Mbaye Diagne ve Maicon'un yanı sıra yüksek tekliflerin gelmesi halinde Younes Belhande ve Sofiane Feghouli'nin de satılmasını talep etti. Bu isimlerin yanı sıra Avrupa'da transferinin açıklanması beklenen Alex Telles'ten de kar payı olarak yaklaşık 2 milyon Euro'luk gelir elde edilecek.

Galatasaray'da kadroda düşünülmeyen Ryan Babel ve Mbaye Diagne için gelecek olan her teklif değerlendirilirken, Al-Nasr'da kiralık olarak forma giyen Maicon'un da yaklaşık 3 milyon Euro bonservisle satılması bekleniyor. Younes Belhanda ve Sofiane Feghouli ikilisi için istenilen rakam 12 milyon Euro olurken, bu isimlerin tamamının satılması halinde hem 30 milyon Euro'luk bonservis geliri hem de 18 milyon Euro'ya yakın maaş bütçesi açılmış olacak.

Galatasaray haberleri için tıklayın! 
Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!  

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0