41 kere maşallah!

Galatasaray'ın deplasmanda Medipol Başakşehir karşısında geriye düşmesine rağmen sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrılırken, mücadelenin son 37 dakikasında görev yapan Emin Bayram performansıyla alkış topladı. 17 yaşındaki savunma oyuncusu ligde daha önce 1 dakika süre aldığı Konyaspor karşılaşmasının ardından zorlu mücadelede son derece başarılı bir performans ortaya koydu. 

37 dakika boyunca 1 uzaklaştırma - 1 şut engelleme - 1 pas arası ve 2 top çalma ile mücadele eden Emin Bayram, rakipleriyle girdiği 4 ikili mücadelenin 2'sinde ayakta kalan taraf oldu. Genç oyuncu ayrıca Enzo Crivelli ve Demba Ba gibi önemli isimlere karşı girdiği 10 hava topu mücadelesinde 6 kez üstün geldi. Genç oyuncu hiç faul yapmadan oyunu tamamladı ve 1 kez kendisine faul yapıldı. 

Emin karşılaşma boyunca 32 kez topla buluştu ve bu buluşmalarının %80 isabet oranıyla 21 kez isabetli pas yaptı. 17 yaşındaki stoperin ayrıca takım arkadaşlarına 5 uzun pas denemesinde 3 kez isabet buldu.

Galatasaray haberleri için tıklayın!
Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0