Aaron Harrison'a EuroLeague'den talipler artıyor!

Aaron Harrison
Galatasaray Doğa Sigorta'da 2 sezondur gösterdiği performansla taraftarın sevgilisi haline gelen Aaron Harrison'a EuroLeague'den talipler artıyor. Yıldız oyuncuya Olympiacos ve Zenit St. Petersburg resmi teklif yaparken dev bir talip daha çıktı. 

Galatasaray'da 2 sezondur gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Aaron Harrison'a EuroLeague'den 3 talip var. Eurohoops'un haberine göre; Olympiacos ve Zenit St. Petersburg oyuncuya ikişer yıllık kontrat teklifleri yaparken Rus devi CSKA Moskova da ciddi biçimde Harrison’ı kadrosuna katmayı düşünüyor.

Galatasaray‘la henüz bir yıl daha kontratı olan 26 yaşındaki Aaron Harrison’ın kontratında çıkış hakkı bulunması sebebiyle bu opsiyonu kullanarak serbest kalabilir. 2018'den bu yana Galatasaray forması giyen Aaron Harrison, bu sezon EuroCup'ta çıktığı 16 maçta 15.9 sayı ortalamasıyla dikkat çekti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0