Alberto Bartali bekleniyor!

Galatasaray'da geçen sezon devre arasında teknik direktör Fatih Terim'in ekibine katılan İtalyan kondisyoner Alberto Bartali geri dönüş için gün sayıyor. Salgın nedeniyle ailesinin yanında bulunan deneyimli çalıştırıcı uçuş yasaklarının kalkmasının ardından İstanbul'a dönerek takıma katılacak.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da kondisyon antrenörü Alberto Bartali takımı uzaktan yönetiyor.. Koronavirüs salgını döneminde ülkesi İtalya’da kalan kondisyoner Alberto Bartali, liglerin başlamasına kısa bir süre kalmasına rağmen hâlâ Türkiye’ye geri dönüş yapamadı. Yardımcı antrenör Hasan Şaş’ın da görevinden ayrılması sebebiyle, Florya’da Fatih Terim’in yardımcısı olarak Levent Şahin ve Ümit Davala görev yapıyor. Fiziksel ve performans antrenör ekibiyle sürekli iletişim halinde olan İtalyan antrenör, oyuncuların verilerini de özel bir bilgisayar programı aracılığıyla takip ediyor ve sürekli olarak güncelleme istiyor. Kondisyon idmanlarının başında ise akademik anlamda bu alanda uzmanlığı bulunan Levent hocanın yer aldığı belirtiliyor.

Alberto Bartali'nin uçuş yasaklarının kaldırılmasının ardından kısa bir süre içerisinde İstanbul'a gelmesi ve 14 gün karantinada kaldıktan sonra takımdaki yerini alması bekleniyor.

Galatasaray haberleri için tıklayın! 
Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!  

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0