Aytaç Kara için plan hazır!

Yaz transfer döneminde kadrosunda yerli oyuncu ağırlıklı bir operasyon yapacak olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in listesinde yer alan bir başka isim Kasımpaşalı tecrübeli orta saha oyuncusu Aytaç Kara.. Kulübüyle 2021 yılına kadar sözleşmesi olan 27 yaşındaki oyuncunun sözleşmesinde küme düşmeye dair özel bir madde bulunuyor! 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da yaz transfer dönemi yerli oyuncu ağırlıklı geçecek.. Sivasspor'un başarılı oyuncuları Emre Kılınç ve Mert Hakan Yandaş'ın yanı sıra, Çaykur Rizespor'un yetenekli golcüsü Oğulcan Çağlayan ve Sparta Prag ile sözleşmesi sona eren Semih Kaya'ya imza attırmasına kesin gözüyle bakılan Galatasaray'da listede yer alan bir başka isim Kasımpaşa forması giyen Aytaç Kara. Koronavirüs salgını nedeniyle ekonomik anlamda yeni bir yapılanmaya gidecek olan Galatasaray'da bonservis bedeli olmayan oyunculara öncelik verildiği görülürken, Kasımpaşa forması altında bu sezon 27 maçta 8 gol - 2 asistlik performans sergileyen Aytaç Kara'nın transferi için teknik direktör Fatih Terim'den de onay çıktı. 

27 yaşındaki oyuncunun sözleşmesinde "küme düşerse serbest kalır" maddesi bulunması transferi daha da cazip kılıyor. Koronavirüs salgını öncesinde ligde oynanılan 26 haftada 26 puan toplayan Kasımpaşa, küme düşme hattının sadece 1 puan üzerinde bulunması dikkat çekiyor. Ligde kalan haftalar sonunda Kasımpaşa'nın küme düşmesi halinde Galatasaray yönetimi oyuncuyu bedelsiz olarak kadrosuna katacak ve bu transfere de bonservis ödemeyerek kadrosuna önemli bir alternatif ismi katmış olacak.

Galatasaray haberleri için tıklayın! 
Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!  

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0