Belhanda'nın menajerinden ayrılık açıklaması!

Galatasaray'da sezon sonunda takımdan ayrılması ve önemli bir gelir elde edilmesi beklenen Younes Belhanda hakkında menajeri William D'avila açıklamalarda bulundu. Faslı oyuncuya gelen bazı tekliflerin olduğunu belirten ünlü menajer, henüz netlik kazanan bir anlaşma olmadığını belirtti.

Radyospor'a açıklamalarda bulunan Younes Belhanda'nın menajeri William D'avila, tecrübeli futbolcuya gelen teklifler olmasına rağmen somut bir anlaşmanın olmadığını belirtti. D'avila yıldız oyuncuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada "Şu an itibariyle Belhanda için somut bir şey yok. Belhanda, İstanbul'a aşık ve Galatasaray'da çok mutlu. Belhanda'yla ilgilenen İspanyol ve Arap takımları var. Al Hilal'den somut bir teklif almadık ancak onlar ciddi bir şekilde ilgileniyor. Belhanda şu anda gelecek teklifleri düşünmüyor. Şu anda sportif ve finansal açıdan Belhanda'yı tatmin eden bir teklif yok. Belhanda bu kriterlere göre karar vermeyecek. Belhanda, para veya başka sportif hedefler için Galatasaray'dan ayrılmak istemiyor. Belhanda, Galatasaray'da çok mutlu.." ifadelerini kullandı.

İsmi uzun süredir Galatasaray ile anılan Emre Kılınç hakkında ise "Henüz bir anlaşma yok." ifadelerini kullanan D'avila, bir başka oyuncusu Henry Onyekuru'nun da gelecek sezon Galatasaray'da kalmak istediğini net bir şekilde ifade etti.

Galatasaray haberleri için tıklayın!
Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0