Can Korkmaz, Türk Telekom'a gidiyor!

can korkmaz
Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle Türkiye Basketbol Ligi'nin ve Avrupa'daki basketbol organizasyonlarının askıya alınmasının ardından takımlardaki transfer çalışmaları başladı. Galatasaray'da başarılı bir sezon geçiren Can Korkmaz, Türk Telekom'a gidiyor. 

Bu sezon ligde iyi bir gidişat gösteren Galatasaray Doğa Sigorta'da kadronun tecrübeli isimlerinden olan Can Korkmaz takımdan ayrılıyor. Çağlar Torun'un haberine göre; Bu sezon Galatasaray'da iyi bir performans gösteren Can Korkmaz, Türk Telekom ile sözleşme imzalaya yakın. Ankara ekibi Galatasaray'dan hızlı davranarak tecrübeli oyuncu ile anlaştı. 

GALATASARAY YÖNETİMİ BASKETBOL ŞUBESİNDE %30 İNDİRİME GİTMİŞTİ
FCN Blog'un özel haberinde Galatasaray yönetimini 1 Haziran 2020 tarihi itibariyle kulüpten tüm sporculara ve personellere gönderdiği tebliğde, basketbol şubesinde 2019-2020 sezonuna dair yapılacak maaş ödemesinde %30 kesintiye gidileceği  ve bu kesinti miktarının 4-6 ay gibi bir süreye yayılacağını belirtmişti.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0